Bútor szállítás

Egy jó bútorszállító céget keres Győrben?

Legyen szó komplett költöztetésről, vagy csak 1-2 bútor elszállításáról, ránk biztosan számíthat! Költöztetéssel, bútorszállítással kapcsolatosan keressen minket a hét bármely napján, és mi levesszük a terhet a válláról!

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal tudunk Önnek segíteni. Korrekt árakkal és profi kiszolgálással várjuk. Kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Bútorszállításban nem ismerünk lehetetlent! Keressen bennünket, és győződjön meg róla, hogy mi vagyunk a legjobbak!

Mindegy, hogy nagy vagy kisbútor szállítás. Legyen az adott bútor modern vagy klasszikus, nehéz vagy könnyű, mi megoldjuk a szállítását. Emeletről le vagy emeletre fel sérülésmentesen szállítjuk bútorait.

Akkor is bízza ránk nyugodtan a szállítást, ha családi házán belül a felső szintre kell felhúzni valamelyik bútorát. Megóvjuk bútorait. Vigyázunk rájuk.

A szállításkor megóvjuk a szekrény sarkait. A lépcsőházban való cipekedéskor sérülhetnek a nehéz és terjedelmes bútorok. 20 éves tapasztalatunk megtanított bennünket arra, hogy bravúroskodásnak nincs helye szállítás közben. Inkább szétszereljük bútorait, hogy a mozgatás során ne sérüljenek. A bútorok kárpitozása könnyen károsodhat a liftbe való beerőltetéskor. Velünk ilyen nem fordulhat elő, mert inkább levisszük gyalog a kárpitos bútort. Odafigyelünk a szállítás minden pillanatában: különösen az ajtókon való közlekedéskor, a lépcsőház fordulóiban, a gépkocsira való fel és lepakolásnál, és a bútorok szét és összeszerelésekor. Nem okozunk sérülést, és nem növeljük költözése terheit.

Címkék: Teherfuvarozás Győr, Költöztetés Győr, Nemzetközi fuvarozás, Iroda költöztetés Győr, Bútor szállítás Győr, Belfőldi szállítás,